Bostadsrätt / Barkarby / Barkarbyvägen 36 4tr, lgh 1402

Utmärkt läge och stor balkong

Här erbjuds en öppen och smart planerad lägenhet i Barkarbys kanske bästa läge. I den öppna och ljusa lägenheten i toppskick är det lätt att trivas. Högt belägen 2:a på 48 kvm med hög standard, öppen och tilltalande planlösning och utgång via två helglasade dörrar ut till den stora balkongen på ca 8 kvm mot en trivsam och grön innergård.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Lägenheten ligger i en modern fastighet byggd 2017 och föreningen har en stabil och välskött ekonomi.

1 km till Barkarbys pendeltågsstation. Restid till Stockholms central, 18 min.

Lägenheten säljs på OFFENTLIG AUKTION :
Välkommen på offentlig auktion 2021-06-29 kl 14:00 på Advokatfirma Goddaslaw AB:s kontor, Valhallavägen 135, 115 31 Stockholm. Till följd av den rådande pandemin krävs föranmälan. Auktionen kommer även ske digitalt via zoom. Zoom länken skickas vid förfrågan, vänligen kontakta mäklaren eller advokat Katarina Biertz på katarina@goddaslaw.se vid intresse.

Visning kan komma att ske innan auktionen. Vänligen kontakta mäklaren för visnings-information.

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR för bostadsrätt :
Om inte annat sägs vid auktionen gäller följande försäljningsvillkor

Auktion sker med muntliga bud och överbud. Högsta bud klubbas. Advokat Lars Biertz prövar om budet kan godtas. Bostadsrätten kan komma att säljas under angivet marknadsvärde. Bostadsrätten (lägenheten) säljs i det skick den befinner sig i vid auktionen. 10 procent av köpeskillingen ska betalas vid auktionen antingen kontant, med kort, via banköverföring eller Swish. Resterande del av köpeskillingen ska betalas på tillträdesdagen vilken är tre månader efter auktionen eller enligt överenskommelse. Det är också möjligt att betala med de flesta kontokort. Betalning med American Express eller Diners Club är för närvarande inte möjlig. Kontrollera gärna i förväg med din bank att det t.ex. inte finns beloppsspärr på kortet, så att du kan betala tillräckligt stort belopp på auktionen.
Ha i beaktande att maximalt 50 000 kr per kort kan erläggas samt att en kortavgift uppgående till 1,95 procent av beloppet utgår vilket köparen står kostnaden för.
Köparen har rätt att tillträda lägenheten när han betalat hela köpeskillingen och blivit medlem i bostadsrättsföreningen. Vänligen notera att vid betalning via Swish så kan beloppsgränser behöva justeras, se till att kontakta din bank så att detta inte blir ett problem.

Interiör

Lägenhetsnummer
21402
Lägenhetsnummer SKV
1402
Boarea
48 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Rum
2
Antal sovrum
1
Våning
4 av 6 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet

Fastigheten är ansluten till det öppna fibernätet, IP-only. Abonnemang tecknas med den leverantör av data-, tele- och TV-tjänster som man själv önskar. Läs mer om vilka leverantörer som är anslutna till IP-onlys nät på www.ip-only.se. Upp till 1000/1000 Mbit/s från 423 kr/mån.

Byggnad

Flerfamiljshus i sex våningar.

Byggår
2017
Övrigt om uppvärmn.

Lägenheterna värms upp med vattenburen fjärrvärme. Ventilationen är mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Föreningen

Bostadsrättsföreningen Tonen, 769629-1256

Brf Tonen äger fastigheten Järfälla Barkarby 2:42 vilken består av 61 bostadsrättslägenheter på Barkarbyvägen 34-38. Huset är ett sexvåningshus med underliggande garage med 32 st p-platser. Totala bostadsarea 3 668 m². Total garagearea 896 m².

Övriga utrymmen i föreningen

  • Källarförråd
  • Cykelrum i källaren
  • Barnvagnsrum i källaren
  • Sophantering
  • Sopsugsystem, inkast på gård för hushållsavfall
  • Innergård

Förening
Bostadsrättsföreningen Tonen, 769629-1256

Närområdet

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet. En helt ny stadsdel med en mix av boendeformer för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling och rekreation. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler, utegym samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet.

Barkarbystaden har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. I direkt anslutning till lägenheten finns två fina gym (Nordic Wellnes o Fitness24Seven) för er som vill hålla er aktiva. Dessutom ligger Barkarby Gate och Stockholm Quality Outlet, ett av landets största köpcentrum i närområdet.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer. Med pendeltåg endast 18 minuter till Stockholm Central. Med bil till Arlanda och Bromma flygplats på 30 minuter. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den planerade nya spårförbindelsen 2026 kommer det att gå snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst har passerat och beräknas tas i bruk 2026. Utbyggnad av Förbifart Stockholm pågår, läs mer på: www.trafikverket.se/nara-dig/Stockholm/vi-bygger-och-forbattrar/Forbifart-stockholm/

Kostnader

Avgift
2 720 kr
Beskrivning månadsavgift
I månadsavgiften ingår driftkostnader för värme, VA, kabel-tv, sophämtning, fastighetsskötsel och förvaltning. Hushållsel betalas via eget lägenhetsabonnemang av respektive medlem.
Försäkringskostnad
200 kr/månad
Hushållsel
500 kr/månad
Summa driftskostnader
700 kr/månad
Personer i hushållet
2
Övrigt om driftskostnaden

Nuvarande driftskostnader har ej gått att få fram. Driftskostnaderna är uppskattade för två vuxna.

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
Fredag 7 dec 2018
Energiklass
D
Energiprestanda, primärenergital
83 kWh/m2

Rättigheter och belastningar

Pantsättning
Bostaden är pantsatt genom Länsförsäkringar. Samtliga lån löses senast tillträdesdagen.

Övrigt

Bedömt marknadsvärde: 2 420 000 kr, +- 5%

Visningar

  • Visning

    Visning kan komma att ske innan auktionen.

  • Kontakta mäklaren för visning

Visningsanmälan

Fakta

Avgift
2 720 kr
Typ
Bostadsrätt
Adress
Barkarbyvägen 36 4tr, lgh 1402
Ort
Järfälla
Boarea
48 m2
Rum
2
Våning
4
Hiss
Ja
Byggår
2017

Ansvarig Mäklare

Länk till kontoret
Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

BRF Tonen, Barkarbyvägen 34 - 38

Planlösning

Planlösning

Karta


Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!