Bostadsrätt / Liljeholmskajen / Grönbrinksgatan 8, 1tr

3 rok 81 kvm - Liljeholmskajen i utmärkt skick

Väldisponerad och genomgående 3:a i Liljeholmskajen. Utmärk skick. Populär förening. Ombyggd med nytt kök 2017. Egen uteplats mot lugn innergård. Perfekt för barnfamilj. Flertal skolor och förskolor samt lekparker i området. Garage i samma hus.

Rumsbeskrivning

Genomgående lägenhet med fönster mot sydost och nordväst. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Parkett i samtliga rum, badrum och i hallen närmast entrén med klinker. Fastigheten är byggd i souterräng. Vilket innebär att lägenheten ligger en våning upp på gatusidan och i marknivå på baksidan. På baksidan, mot nordväst, trevlig uteplats med plats för bord och stolar.

HALL: Välkomnande hall med goda avhägningsmöjligheter och förvaring direkt innanför entrédörren i elegant skjutdörrsgarderob.

KÖK : Nytt stilrent kök från 2017 med gott om förvaring och arbetsytor. Skåpluckor i vitt med kakel ovanför diskbänken. Även förvaring i den stora bardisken. Vitvaror i rostfritt från 2017 (Electrolux), fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, micro och ugn, spishäll samt spisfläkt.

VARDAGSRUM: Vardagsrummet i öppen planlösning med köket. Stort fönsterparti längs med hela långsidan ger fint ljusinsläpp.

SOVRUM: Två bra sovrum intill varandra med fönster mot föreningens innergård. Utgång till uteplatsen från det ena sovrummet.

UTEPLATS: Från ena sovrummet utgång till den radhusliknande uteplatsen.

BADRUM: Stilfullt och helkaklat badrum med golvvärme. Vit kakel på väggarna och mörk klinker på golvet. Badkar, wc, handfat, handdukstork, badrumsskåp och spegel samt tvättmaskin & tumlare (Siemens). Praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskinen och tumlaren.

KLÄDKAMMARE: Praktisk klädkammare med garderob med spegelskjutdörrar.

Interiör

Lägenhetsnummer
2033
Lägenhetsnummer SKV
1103
Boarea
81 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Biarea
0 m2
Rum
3
Antal sovrum
2
Våning
1 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet

Bostadsrättsföreningen har avtal med Telia för bredband, TV och IP-telefoni. I månadsavgiften ingår: Bredband, hastighet 100/10 Digital-TV, basutbud Anslutningsavgift för IP-telefoni samt anslutning genom två digitalboxar

Byggnaden

Kommentar till byggnaden

Flerfamiljshus uppfört av JM med inflyttning 2009. JM har i samband med uppförandet av huset tagit fram följande tekniska beskrivning:

Grundläggning: Pålad betongplatta.
Stomme: Betong. Stålpelare samt utfackningspartier av trä. Balkonger: Prefabricerad betong.
Balkongfronter: Målningsbehandlad aluminium, glas. Ytterväggar: Stålpelare samt utfackningspartier av trä. Ytskikt yttervägg: Puts och träpanel. Mellanbjälklag : Betong. I vissa utrymmen undertak av gips. Yttertak: Plåt.
Lägenhetsskiljande väggar: Betong, i några fall gipsskivor på stålreglar. Lättväggar: Gipsskivor på stålreglar. Innerdörrar: Vitlackerade trädörrar.
Fönster: Treglas målningsbehandlade träfönster med aluminiumbeklädd utsida. Tamburdörrar: Säkerhetsdörr med mekanisk ringklocka och tittöga. Cylinderlås med serviceläge. Tillhållarlås. Entrépartier: Målningsbehandlad aluminium.
Uppvärmning: Fjärrvärme, egen undercentral, vattenburen värme och termostatstyrda radiatorer. Synliga stammar i lägenheten (utanpåliggande rör). El: Enligt svensk standard i tillämpliga delar. Lägenhetscentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Eluttag på balkong/uteplats. Lägenhetsinnehavaren skall själv teckna elabonnemang.
Ventilation: Frånluftsventilation med frånluftsdon i bad/wc, kök samt större klädkammare. Tilluften förvärms och filtreras i don bakom radiatorer i sov- och vardagsrum. TV/Telefon/Internet: TV, telefoni och internetuppkoppling via bredband. Fiber in i fastigheten och kopparkabel upp till, samt inom, lägenheten. Ett grundpaket med TV-kanaler samt en internetuppkoppling ingår i månadsavgiften. Tilläggspaket med fler kanaler respektive högre hastighet på internetuppkoppling kan beställas av de boende från leverantören av tjänsterna. Telefonabonnemang ingår inte i månadsavgiften utan tecknas av de boende. Uteplats: Markplattor av betong.

Byggår
2009
Övrigt om uppvärmningen

Fjärrvärme, vattenburen

Parkeringplatser

I föreningens garage finns det 121 parkeringsplatser för bil och ett antal MC platser. Garaget med ingång från Fredsborgsgatan. Det går bra att hyra en plats även om man inte är medlem i föreningen. Kostnaden är 1500 kronor i månaden inklusive moms för bilparkering och 650 kronor för MC plats. Boende i föreningen prioriteras plats före externa hyresgäster.

Föreningen

Brf Vinlunden, 769616-2184

Föreningen äger fastigheten Jäskaret 1 i Stockholm. På fastigheten finns det ett flerbostadshus i fem till åtta våningar med totalt 143 bostadsrättslägenheter och med total boyta om ca 13 217 kvm. Fem lokaler i föreningen om totalt ca 1099 kvm uthyrbar yta.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en gemensam tvättstuga som ligger på Grönbrinksgatan 6, 1tr. Tvättstugan bokas genom en webbportal eller bokningstavlan som sitter uppsatt precis utanför. Även gemensamhetslokal/övernattningslägenhet och ett övernattningsrum i föreningen, vilka går att hyra.

Förening
Brf Vinlunden, 769616-2184
Andelstal
0,6395

Närområdet

LÄGE: Attraktivt lägen vid Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren.Här är lika nära till storstadspulsen som till lugnet och naturen. Det mesta inom promenad och cykelavstånd. Flertalet trevliga lekplatser i området, bland andra Blomsterdalen, Kaninparken och Äventyrsparken.

Nära till Årstaskogen, ett vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor för den som så önskar. Härliga utsiktsplatser längs med Årstaviken med Södermalm på andra sidan vattnet.

Även nära till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår och promenadvägar. I Trekanten badar och fiskar man sommartid och åker skridskor på vintern.

SERVICE: Liljeholmskajen erbjuder bra service med bla flera restauranger, caféer, frisörer, livsmedelsbutik etc.

I näraliggande Liljeholmsgallerian med ca 90 butiker hittar man populära klädkedjor, systembolaget, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

SKOLOR / DAGHEM: Mycket barnvänligt område med lekplatser och skolor. I området förskolor, grundskolor och gymnasium. Förskoler ett flertal inom Liljeholmskajen.

KOMMUNIKATIONER: Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort till Tvärbanan vilken snabbt och enkelt tar dig till Alvik och Solna i ena sträckningen och till Gullmarsplan och Hammarby åt andra hållet. Bar någon minut med Tvärbana och buss till Liljeholmens centrum med T-banestation på röda linjen. Vill du så promenerar du till Liljeholmens T-bana på mindre än 10 minuter. Åt andra hållet med Tvärbanan bara ett par minuters färd till Årstaberg med pendeltågsstation. Från näraliggande Sjövikstorget bussar till förutom Liljeholmens centrum även till Gullmarsplan och Högdalen.

Kostnader

Avgift
4 710 kr
I månadsavgiften ingår, värme, vatten, kabel-TV och Internet.
Beskrivning månadsavgift
Tv, bredband och telefoni via Telia Triple Play
Försäkringskostnad
250 kr/månad
Hushållsel
400 kr/månad
Summa driftskostnader
650 kr/månad
Personer i hushållet
2

Energideklaration

Energideklaration utförd
Datum saknas
Energiprestanda
0 kWh/m2

Övrigt

Rymligt källarförråd.

Fakta

Pris
4 950 000 kr eller högstbjudande
Avgift
4 710 kr
I månadsavgiften ingår, värme, vatten, kabel-TV och Internet.
Typ
Bostadsrätt
Adress
Grönbrinksgatan 8, 1tr
Ort
Stockholm
Boarea
81 m2
Rum
3
Våning
1
Hiss
Ja
Byggår
2009

Ansvarig Mäklare

Länk till kontoret
Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Kök
Vardagsrum och kök i öppen planlösning
Kök
Kök
Vardagsrum & Kök
Vardagsrum
Hall med entrén och ett sovrum till vänster
Hall
Klädkammaren med garderob med spegelskjutdörrar
Ett av sovrummen - utgång till uteplatsen.
Det andra sovrummet - idag barnkammare ...
Badrum
20-Omrade
22-Omrade
Del av badrummet med tvätt maskin och tumlare
Grönbriksgatan 8, framsidan
Grönbrinksgatan 8

Den lummiga innergården med lägenhetens uteplats

Planlösning

Planritning

Karta


Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!