Bostadsrätt / Skogås-Trångsund / Loftvägen 7, 4 tr.

Fräsch renoverad lägenhet i attraktivt område.

Fräsch, trivsam lägenhet i populärt bostadsområde. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt med målade väggar och laminatgolv. Stort vardagsrum med stora panoramafönster och ljusa målade väggar. Stort kök med matplats och utgång till inglasad balkong. Två ljusa sovrum och kaklat badrum med klinkergolv och badkar. Här bor du i en välskött bostadsförening med låg månadsavgift och gångavstånd till centrum och pendeltåg. Varmt välkommen till visningen!

Rumsbeskrivning

Högt läge med hiss, ljus och trivsam lägenhet i attraktivt bostadsområde. - Ingång till ljus hall med goda inbyggda garderober med skjutdörrar och bra förvaringsplats. Tak med infällda lampor, vita målade väggar och laminatgolv. - Vardagsrum med ljusa målade väggar (ljusgrå) och ljus grått laminatgolv. Stora fönster med persienner. - Stort ljust kök med gråa snickerier , vitmålade väggar och ljusgrått laminatgolv. Köksutrustningen består av spishäll, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin och kakel över diskbänk. - Ljus matplats i kök med plats för 4-6 personer. Stort fönster med persienner och inglasad balkong med utsikt mot allmänning. Söderläge. - Sovrum 1: stort rum med ingång från hallen. Ljusa målade väggar och ljus plastmatta. Fönster mot inglasad balkong. - Sovrum 2: med ingång från köket. Ljusa målade väggar (gråbeigt) och ljust laminatgolv. Två inbyggda garderober med överskåp och fönster mot allmänning. - Kaklat badrum med klinkergolv, badkar, toalett, tvättställ och badrumsskåp.

Interiör

Lägenhetsnummer
207
Boarea
77.4 m2
Biarea
0 m2
Rum
3
Våning
4 av 4 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet

Kabel-TV via comhem Internet/Bredband via Ownit

Byggnaden

Kommentar till byggnaden

 • Byggnaden synes vara väl underhållen enligt gällande plan.

Byggår
1963
Renoveringar
 • Föreningen har successivt gjort omfattande renoveringsarbeten såsom målning och underhåll av trappuppgångar, installation av säkerhetsdörrar, fasad- och byte av stora fönster på föreningens fastigheter. Stambyte/Relining av avloppsrör m.m. Se mer på www.brfskogas1.se.
 • 2016: Tilläggsisolering på taken , installation av Bauer vattenreningssystem, renovering av gårdsbrunn Storvretsv 42, plattläggning alla gårdsfasader, nya planteringar Loftvägen 3-5 och ny kulvert; värme och vatten till Storvretsvägen.
 • 2015: Tvätt av loftgångsräcken, byte av motorvärmeuttag, installation av passeringssystem, nya kallvattensledningar och ny takbelysning i trapphuset Loftv 7
 • För mer information besök www.brfskogas1.se.
Övrigt om uppvärmningen
 • Fjärrvärme
 • Mekanisk (Endast frånluft)

Parkeringplatser

- Föreningen har 154 st parkeringsplatser för uthyrning enligt kösystem. Av dessa har 50 st uttag för anslutning av motorvärmare.

Föreningen

Brf Skogås 1

Brf Skogås 1 är en bostadsrättsförening med 209 lägenheter och är belägen på Loftvägen 3-7 och Storvretsvägen 42-44 i Skogås.

 • På föreningens fastigheter, Balkongen 1 och Räcket 1, Huddinge, finns fem bostadshus innehållande 209 lägenheter, 26 st garage, 154 p-platser och en trevlig föreningslokal för mindre tillställningar på Storvretsvägen 42. I separat byggnad finns en affärslokal.

 • Kabel-TV via comhem och internet via Comhem och bredbandsbolaget.

 • Källarförråd i fastigheten.

 • Stor fräsch tvättstuga finns på Storvretsvägen 3-5.

 • Fastigheten är fullvärdesförsäkrad. I försäkringen ingår en tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare. Dock måste varje bostadsrättshavare ha en egen hemförsäkring.

 • Detta hus använder 148 kWh/m² och år, varav el 5 kWh/m². Liknande hus 135–165 kWh/m² och år, nya hus 110 kWh/m².

Övriga utrymmen i föreningen

 • På gaveln till Storvretsvägen 42 har föreningen en samlingslokal och övernattningslägenhet. Lokalen hyrs ut mot en mindre avgift till medlemmar för diverse aktiviteter när bostaden är för trång.
 • Till varje lägenheten tillhör ett källarförråd.
 • Tvättstugor på Loftvägen 3-7 och 42-44.

Förening
Brf Skogås 1
Andelstal
0,4529
Andelstal insats
Uppgiften saknas i föreningens register
Andelstal avgift
0,0000
Accepterar juridisk person
Nej

Närområdet

Loftvägen och Storvretsvägen 42-44 ligger mellan Trångsund och Skogås med gångavstånd på cirka 10-15 minuter till respektive centrum, i annat fall tar man buss 830 eller 831 som går längs Storvretsvägen. Detta är ett barnvänligt och lugnt bostadsrättsområde med flera lekplatser och trevliga uteplatser för vuxna. I området finns även en liten kvartersbutik. Det finns promenadstråk och cykelväg direkt ut i naturen.

Farsta Centrum med rikt utbud av kläd- och modebutiker ligger inom 7 minuters avstånd med bil och ca 15 minuter restid med buss 828 samt 830 och 831 från Skogås centrum. I Skogås Centrum kan man slinka in på Skogås grill eller Moonlight Café, eller varför inte gå till sushibaren eller fika på innetorget. - Nya restaurang Grand Brasseria en riktig lunchställe med stämning och på kvällarna pubkänsla, med öl- och vinrättigheter.

Affärer och service i övrigt: - I Skogås centrums delvis nyinredda lokaler på markplan finns: - ICA supermarket och Matrix. De bjuder på lågpriser och fin kött- och fiskdisk. - Mixen och SOS Kiosken är jourbutiker med massor av godis och snacks. - Systembolaget i stor ny butik med självplock, frisör, guld- och presentbutik, apotek, optiker, blomsteraffär, Kenis syateljé, skomakeri med nyckelservice och kemtvätt, delikatessaffärer och Direkten lågprisbutik med ATG-tjänster. - På övervåningen bredvid biblioteket finns friskvård med spa, gym, solarium och kroppsvårdsanläggning. Kulturföreningen Lyktans galleri, Föreningscenter, Skogås Hund & Katt, Tandea tandvårdsklinik, och vårt mäklarkontor. - Vårdcentral och Folktandvård ligger på gångavstånd, endast tre minuter från centrum på östra sidan av pendeltågstationen. - Tanka bilen gör du på Ingo-macken vid parkeringen i centrum. Att se och upptäcka Länna gård med historiska anor och Länna affärsområde med stora affärskedjor såsom Bauhaus, Willys, Länna möbler, Länna Sport, Elgiganten, MediaMarkt, Hemtex, Jysk, City Gross och många fler inom 5 minuters avstånd med bil och ca 10 minuters restid med buss nr 831 från Skogås centrum. Idrott- och fritidsaktiviteter I Skogås och Trångsund finns det flera aktiva föreningar, bl.a. badminton, innebandy, handboll, fotboll, ishocky, kultur- och pensionärsföreningar. - Fotbollsplan, nytt stort rackettcenter, tennisbana, skateboardpark, sim- och sporthall finns på gångavstånd från centrum.

Tveka inte att kontakta oss på 08-7716700 för ytterligare information.

Kommunikationer

Med bil tar det ca 15 min till Stockholms city. Med pendeltåg till T-centralen tar det ca 20 minuter. Med buss nr 742 åker du direkt via Huddinge centrum till Huddinge Sjukhus och med buss nr 828 åker du till Farsta och från Skogås centrum går buss 830 till Farsta och buss 831 till Länna affärsområde.

Kostnader

Avgift
3 250 kr
I månadsavgiften ingår, värme, vatten och kabel-TV.
Försäkringskostnad
125 kr/månad
Hushållsel
275 kr/månad
Summa driftskostnader
400 kr/månad
Personer i hushållet
2
Överlåtelseavgift
1 138 kr (Betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
445 kr (Betalas av köparen)

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
Måndag 17 nov 2008
Energiprestanda
148 kWh/m2

Visningar

 • Söndag 25 mar 13:00 - 13:45

  Välkommen till vår söndagsvisning!

 • Måndag 26 mar 17:30 - 18:00

  Välkommen till vår kvällsvisning!

Fakta

Pris
1 950 000 kr Högstbjudande
Avgift
3 250 kr
I månadsavgiften ingår, värme, vatten och kabel-TV.
Typ
Bostadsrätt
Adress
Loftvägen 7, 4 tr.
Ort
Skogås
Boarea
77.4 m2
Rum
3
Våning
4
Hiss
Ja
Byggår
1963
Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansvarig Mäklare

Länk till kontoret
Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Loftvägen 7

Hall med moderna garderober

Hall/Kapprum

Vardagsrum

Vardagsrum

Rumsdetalj.

Vy mot hall med garderober

Kök

Kök

Del av kök

Del av kök

Matplats

Matrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Inglasad balkong mot söder

Utsikt från balkong

Loftvägen 7, balkongssida

Planlösning

3 rok punkthus

Planritning


Loftvägen 7, 4 tr.

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!