Bostadsrätt / Södermalm / Tideliusgränd 7

Härlig 3,5:a vid Roslenlundsparken - Tillfälle !

Nyproduktion på Södermalm med fantastiskt lugnt läge invid Roslenlundsparken.

PRISSÄNKT - TILLFÄLLE Privatperson som fått ändrade förutsättningar väljer nu att sälja sin 3,5:a i Rosenlundshöjden till någon med bättre behov av lägenheten, och till ett mycket fördelaktigt pris. Nyproduktion med absolut toppläge mitt på Södermalm invid Rosenlundsparken.
Lägenheten ligger med ingång i entréplanet men är helt belägen åt gården, med alla rum i fil, på 3:e våningen ovan mark, souterränghus med balkong åt brf:s lugna fina innergård. Genomgående JM:s höga standard och fina materialval. Tidigaste dag för inflyttningen är 28 mars - 2019 då lägenheten är färdigställd. Ring för mer information eller köpbeslut.

Välkommen till Brf Rosenlundshöjden, nytt och fräsch - mitt på Södermalm.

Rumsbeskrivning

Välkommen hem till en perfekt bostad med läge mot brf.s lugna gårdsmiljö! Här kommer du in i en klassisk tambur som leder in i en öppen hall där du finner en hel vägg med förvaring. Hallen öppnar upp mot vardagsrummet och köket i en öppen och social planlösning.

Det stilrena köket får en tidlös design, med släta vita luckor och integrerat fräst grepp. Fullutdragslådor, källsortering och goda arbetsytor är några av egenskaperna som ryms. Ovanför den grå bänkskivan sätts stora vita kakelplattor som stänkskydd. Köket har hög maskinell utrustning med rostfri kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, mikrovågsugn samt helintegrerad diskmaskin. Från vardagsrummet finns utgång till den fina balkongen mot gården.

Sovrumsdelen ligger i en egen del innanför ett genomgångsrum som väl passar för tex hemmakontoret. Det större sovrummet om cirka 15 kvm har en egen rejäl klädkammare. Det mindre sovrummet är ca 8 kvm.

Utanför sovrummen ligger även badrummet får ett grått klinkergolv och stora vita kakelplattor i liggande sättning på väggarna. Det utrustas även med infällda spotlights i tak, handfat med kommod och spegel, duschväggar i klarglas, wc samt väggmonterad torkställning. Där ryms även tvättmaskin och torktumlare placerade under en praktisk bänkskiva med väggskåp ovanför. Inredningen utgår från ljusa val med inslag av hållbara naturmaterial. Här får du en ljus och elegant grund med vita väggar och en mattlackad askparkett som du lätt bygger vidare på.

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i källarplanet. Det finns även garageplatser som går att hyra från föreningen. I huset blir det även cykelrum, rullstols- och barnvagnsrum. Hissen går mellan samtliga våningsplan och ända ner till källarplanet. Gårdsmiljön kommer att bli grön med planteringar och möjligheter till utomhusaktiviteter för både stora och små.

Interiör

Lägenhetsnummer
31004
Boarea
89 m2
Biarea
0 m2
Rum
3.5
Antal sovrum
2
Våning
3 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet

Det finns ett gemensamt avtal mellan bostadsrättsförening och Telia om installation av bredband i bostaden. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Följande ingår: • En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). • Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. • Internetanslutning med en hastighet på 100/100 Mbit per sekund - läs mer på https://www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom. Grundabonnemang för IP-telefoni, basutbud för TV och bredband ingår i månadsavgiften.

Byggnaden

Kommentar till byggnaden

Rosenlundshöjdens två hus i souterrängläge är klädda i mörkt tegel och får ett modernt formspråk. En förskola planeras på bottenvåningen i ett av de två husen. Det nya området Rosenlundshöjden kommer att ligga i direkt anslutning till Rosenlundsparken, vars bortre del går under namnet Skånegläntan. Totalt kommer 219 lägenheter byggas här under de närmsta åren och bilda en ny liten stadsdel på Södermalm. Det finns också planer för ett nytt torg med bland annat restauranger, butiker och service.

Sophantering och källsortering Genom källsortering och återvinning utvinns användbar råvara och energi ur hushållets avfall. Detta ger stora miljövinster. Alla kan bidra till effektiv återvinning av material och energi genom att källsortera, det mesta av ditt hushållsavfall går att återvinna eller återanvända. Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Sopsug finns tillgängligt på gården för hushållssopor. Övrig avfall lämnas i en gemensam miljöstation i garaget som åtkomligt från varje trapphus. I miljöstationen sorteras tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar och plastförpackningar.

För mer information och projektbilder, besök projektsidan: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/sodermalm/rosenlundshojden/#top - https://brfrosenlundshojden.se/

Byggår
2018

Parkeringplatser

Parkering Totalt finns det 42 parkeringsplatser för bilar i parkeringsgarage under husen, där 7 är dubbla familjeplatser, 5 är elbilplatser och 2 är handikappanpassad parkeringsplatser. Garaget har också 4 MC-platser. Om p-platserna inte räcker till ordnar styrelsen en kölista. Besöksparkeringar som tillhör bostadsrättsföreningen finns inte. Tideliusgatan som kommunen ansvarar för kan nyttjas som parkering för besökande

Föreningen

Rosenlundshöjden
Förening
Rosenlundshöjden
Andelstal
1,2792
Accepterar juridisk person
Nej

Närområdet

Mycket centralt och fantastiskt lugnt beläget på Södermalm invid Roslenlundsparken. På bara några få minuter når du Skanstull, Skrapan och SoFo, men även Eriksdalslunden och Årstaviken med möjlighet till både bad och båtliv.

Med det här läget får du verkligen möjlighet att inom bekvämt avstånd till allt utnyttja det bästa Söder har att erbjuda av service, nöje, natur, fritid, skolor, dagis, parker och kommunikationer. Eriksdalsskolan, årskurs 1–9, erbjuder bl.a. den populära Bild och Formklassen.

Kommunikationer

Kommunikationerna är bästa tänkbara, med bussar runt hörnet och Skanstulls T-bana på några minuter. Du har heller inte långt till pendeltågen vid Södra Station.

Kostnader

Avgift
4 526 kr
I månadsavgiften ingår, värme och vatten.
Bredband (obligatoriskt)
220 kr/månad
Varmvatten (beräknad)
111 kr/månad
Huhållsel (beräknad)
450 kr/månad
Hemförsäkring (beräknad)
165 kr/månad
Summa driftskostnader
946 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 200 kr (Betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
450 kr (Betalas av köparen)

Fakta

Pris
6 249 000 kr Högstbjudande
Avgift
4 526 kr
I månadsavgiften ingår, värme och vatten.
Typ
Bostadsrätt
Adress
Tideliusgränd 7
Ort
Stockholm
Boarea
89 m2
Rum
3.5
Våning
3
Hiss
Ja
Byggår
2018

Ansvarig Mäklare

Länk till kontoret
Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Samarbetspartners

Alla bilder

Brf Rosenlundsparken
Situationsplan
Mot Rosenlundsparken
Praktfulla söder
Ansvarig mäklare

Planlösning

Projektritning från bofaktablad

Karta


Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!