Bostadsrätt / Södermalm / Tideliusgränd 11

Härlig 2:a vid Rosenlundsparken

Mitt på Södermalm med fantastiskt lugnt läge invid Rosenlundsparken.

PRISSÄNKT - SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT - Tillfälle. Nyproduktion mitt på Södermalm färdig för inflyttning januari 2019 om behov finns för snabbt tillträde. (medlemsprövning behövs dock) Privatperson som fått ändrade förutsättningar väljer nu att sälja sin bostad i Rosenlundshöjden till någon med bättre behov av lägenheten, och till ett mycket fördelaktigt pris. Fastighet med absolut toppläge mitt på Södermalm. Ring eller maila för mer information ! Lägenheten ligger med ingång i entréplanet men är helt belägen åt gården på 2:e våningen ovan mark, souterränghus med balkong åt sydväst. Genomgående JM:s höga standard och fina materialval.

Välkommen till Brf Rosenlundshöjden - mitt på Södermalm.

Rumsbeskrivning

Välkommen hem till en perfekt tvåa med läge mot brf:s lugna gårdsmiljö. Här välkomnas du in i en modernt öppen planlösning där du möter både kök och vardagsrum.
Det stilrena yteffektiva arbetsköket får en tidlös design, med släta vita luckor och integrerat fräst grepp. Fullutdragslådor, källsortering och goda arbetsytor är några av egenskaperna som ryms. Ovanför den grå bänkskivan sätts stora vita kakelplattor som stänkskydd. Köket har hög maskinell utrustning med rostfri kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, mikrovågsugn samt helintegrerad diskmaskin. Mot vardagsrummet erbjuds en praktisk förhöjd barbänk med överhäng mot vardagsrummet. En lämplig samlingspunkt. Sovrumsdelen ligger i direkt anslutning och har utgången till balkongen som ligger mot föreningens gård i västlig riktning. Badrummet, som ligger direkt i hallen, får ett grått klinkergolv och stora vita kakelplattor i liggande sättning på väggarna. Det utrustas även med infällda spotlights i tak, handfat med kommod och spegel, duschväggar i klarglas, wc samt väggmonterad torkställning. Här ryms även tvättmaskinen modell kombi som placerats under en praktisk bänkskiva med väggskåp ovanför. Inredningen utgår från ljusa val med inslag av hållbara naturmaterial.

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i källarplanet. Det finns även garageplatser som går att hyra från föreningen. I huset blir det även cykelrum, rullstols- och barnvagnsrum. Hissen går mellan samtliga våningsplan och ända ner till källarplanet. Gårdsmiljön kommer att bli grön med planteringar och möjligheter till utomhusaktiviteter för både stora och små.

Interiör

Lägenhetsnummer
10902
Boarea
48 m2
Biarea
0 m2
Rum
2
Antal sovrum
2
Våning
2 av 7 våningar i huset
Hiss
Ja
Internet

Det finns ett gemensamt avtal mellan bostadsrättsförening och Telia om installation av bredband i bostaden. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Följande ingår: • En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). • Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. • Internetanslutning med en hastighet på 100/100 Mbit per sekund - läs mer på https://www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom.

Byggnaden

Kommentar till byggnaden

Rosenlundshöjdens två hus i souterrängläge är klädda i mörkt tegel och får ett modernt formspråk. En förskola planeras på bottenvåningen i ett av de två husen. Det nya området Rosenlundshöjden kommer att ligga i direkt anslutning till Rosenlundsparken, vars bortre del går under namnet Skånegläntan. Totalt kommer 219 lägenheter byggas här under de närmsta åren och bilda en ny liten stadsdel på Södermalm. Det finns också planer för ett nytt torg med bland annat restauranger, butiker och service.

Sophantering och källsortering Genom källsortering och återvinning utvinns användbar råvara och energi ur hushållets avfall. Detta ger stora miljövinster. Alla kan bidra till effektiv återvinning av material och energi genom att källsortera, det mesta av ditt hushållsavfall går att återvinna eller återanvända. Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Sopsug finns tillgängligt på gården för hushållssopor. Övrig avfall lämnas i en gemensam miljöstation i garaget som åtkomligt från varje trapphus. I miljöstationen sorteras tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar och plastförpackningar.

För mer information och projektbilder, besök projektsidan: https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/sodermalm/rosenlundshojden/#top - https://brfrosenlundshojden.se/

Byggår
2018

Parkeringplatser

Parkering Totalt finns det 42 parkeringsplatser för bilar i parkeringsgarage under husen, där 7 är dubbla familjeplatser, 5 är elbilplatser och 2 är handikappanpassad parkeringsplatser. Garaget har också 4 MC-platser. Prisläge 2 000 - 2 400 kr/månad. Om p-platserna inte räcker till ordnar styrelsen en kölista. Besöksparkeringar som tillhör bostadsrättsföreningen finns inte. Tideliusgatan som kommunen ansvarar för kan nyttjas som parkering för besökande

Föreningen

Rosenlundshöjden
Förening
Rosenlundshöjden
Andelstal
0,8259
Accepterar juridisk person
Nej

Närområdet

Mycket centralt och fantastiskt lugnt beläget på Södermalm invid Roslenlundsparken. På bara några få minuter når du Skanstull, Skrapan och SoFo, men även Eriksdalslunden och Årstaviken med möjlighet till både bad och båtliv.

Med det här läget får du verkligen möjlighet att inom bekvämt avstånd till allt utnyttja det bästa Söder har att erbjuda av service, nöje, natur, fritid, skolor, dagis, parker och kommunikationer. Eriksdalsskolan, årskurs 1–9, erbjuder bl.a. den populära Bild och Formklassen.

Kommunikationer

Kommunikationerna är bästa tänkbara, med bussar runt hörnet och Skanstulls T-bana på några minuter. Du har heller inte långt till pendeltågen vid Södra Station.

Kostnader

Avgift
2 922 kr
I månadsavgiften ingår, värme och vatten.
Bredband (obligatoriskt)
220 kr/månad
Varmvatten (beräknad)
95 kr/månad
Huhållsel (beräknad)
400 kr/månad
Hemförsäkring (beräknad)
130 kr/månad
Summa driftskostnader
845 kr/månad
Överlåtelseavgift
1 200 kr (Betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
450 kr (Betalas av köparen)

Visningar

    Kontakta mäklaren för visning

Fakta

Pris
4 295 000 kr Högstbjudande
Avgift
2 922 kr
I månadsavgiften ingår, värme och vatten.
Typ
Bostadsrätt
Adress
Tideliusgränd 11
Ort
Stockholm
Boarea
48 m2
Rum
2
Våning
2
Hiss
Ja
Byggår
2018

Ansvarig Mäklare

Länk till kontoret
Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Samarbetspartners

Alla bilder

Köket
praktfulla Södermalm
Brf Rosenlundsparken
Situationsplan
Ansvarig mäklare

Planlösning

Ritning 48 kvm

Karta


Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!