Småhus / Väsjön - Södersätra / Vindstigen 6

Exklusivt och inflyttningsklart! Myresjöhus populära modell Stångskär i uppförstorad version om hela 206 kvm, på återvändsgata i populärt område. Gångavstånd till badsjö och skidbacke.

För dig som söker det lilla extra! Nybyggt och inflyttningsklart ligger detta smakfulla 2-planshus Myresjöhus om 206 kvm fördelat på två plan, 6 rok i det populära Väsjöområdet. Stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning om hela 76 kvm. Välutrustat kök med bland annat skafferi, vinkyl och en stor köksö. I vardagsrumsdelen finns även en braskamin som ger dig både härlig värme, hög mysfaktor och lägre driftskostnad. Sociala ytor på båda våningsplanen och totalt fyra möjliga sovrum varav fyra på samma plan. Möjlighet finns även till att göra ett extra sovrum på entréplan. Tre rymliga badrum. Master bedroom har eget privat badrum och rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Rymligt allrum med stora fönsterytor på övre plan. Huset är färdigt för inflyttning och tomten om 740 m2 är i stort sett klar för att rulla ut gräs på. Stor veranda om ca 55 kvm belägen i härligt syd/västläge, utanför kök och vardagsrum. Beläget i populära Södersätra på en lugn återvändsgata med en liten promenad till närmaste badsjö Fjäturen. Kort gångavstånd till busshållplatsen. Väsjöbacken ligger i området och är norra Stockholms största alpina skidanläggning med fem nedfarter och en funpark. Här bor du med en låg driftskostnad i ett modernt hus och med 15 års fri fastighetsavgift. Välkommen till ett boende att trivas i!

2,70 i takhöjd - Skafferi och vinkyl - Stor köksö - Braskamin - 206 kvm - 6 rum o kök - Veranda om 55 kvm i härligt syd/västläge - Stora sällskapsytor om hela 76 kvm - 3 badrum - Exklusiva materialval - Master bedroom med eget badrum - Walk in closet - Samtliga fönsterbänkar i Marmor Ljusgrå (Bianco Carrara) - Lugn återvändsgata - Låg driftskostnad - 15 års fri fastighetsavgift - Gångavstånd till badsjö och skidbacke

Vägbeskrivning: Kör Frestavägen, sväng in på Södersätravägen, ta första vägen till vänster och sedan första vägen till höger. Ni är då på Vindstigen. Det är även skyltat från Frestavägen med till salu skyltar.

Film

Rumsbeskrivning

Nybyggt och påkostat Myresjöhus om 6 rok, 206 kvm boarea med vattenburen golvvärme i hela entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan, förutom badrummen som har komfortvärme i golv (el). Ca 2,70 m i takhöjd på entreplan och ca 2,50 m på övre planet. Alla fönsterbänkar är genomgående i sten. Fasadbelysning runt om huset. 2 entretak med spotlights.

Du kommer in i en hall med goda avhängningsmöjligheter i en rejäl skjutdörrsgarderob med spegeldörrar till vänster. På golvet ligger ett smakfullt klinkergolv och från hallen når du även det helkaklade badrummet till höger. Badrummet har vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinkergolv. Utrustningen består av wc, tvättställskommod med spegel ovanför och duschhörna med vikbara duschväggar och bräddavlopp. Vädringsfönster finns. När du sedan stiger in i den stora genomgående sällskapsdelen slås du av det magnifika ljusinsläppet som kommer från fyra håll. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och med spotlights i taket. Grått kök från HTH med släta luckor, integrerad Kyl och frys i fullhöjd från Siemens, vinkyl från mQuvée, spishäll, exklusiv spisfläkt från Thermex, inbyggnadsugn (Siemens), inbyggnadsmikro (Siemens) och integrerad diskmaskin (Siemens). Bänkskiva i sten och rostfri diskbänk/ho. Stor köksö med stenskiva, förvaring och plats för barstolar. och från köket har du även ingång till skafferiet om nästan 2 kvm. Den stora köksön avgränsar köket mot matplatsen och vardagsrummet till vänster. I vardagsrummet kan du möblera luftigt med stor soffgrupp framför den stämningsfulla braskaminen från Contura. Den inre delen av vardagsrummet kan omdisponeras till ytterligare ett sovrum om så önskas. Från köket når du även groventrén som inrymmer din egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vitmålade väggar, klinker på golvet, förvaringsskåp, frånluftsvärmepump Nibe F750, teknikskåp, elskåp och inkommande vatten. Dörr ut till framsidan av huset. Hela entrévåningen har vattenburen golvvärme.

Övervåningen öppnar upp i ett ljust och härligt allrum med fönster i två väderstreck. Här kan barnen ha sitt eget TV-rum med soffgrupp och TV-möbel. Övervåningen rymmer fyra bra sovrum, där master bedroom är hela 18 kvm har ett eget exklusivt badrum om 3,6 kvm med WC, tvättställskommod, spegel och dusch, unidrain, samt en hel vägg med skjutdörrsgarderober. Fönster åt två håll och en fransk balkong. Utanför Master bedroom finns en separat klädkammare om 3,3 kvm med trägolv, spotlights i taket och vitmålade väggar. Samtliga barnrum är alla drygt 10 kvm och har varsin garderob för klädsam förvaring och fönster åt två håll. Det helkaklade badrummet med komfortvärme (el) är lyxigt både vad gäller sin storlek på ca 10,1 kvm och utrustning. Här finns ett ovalformat vackert badkar och en dusch. Duschhörnan har vikbara duschväggar och unidrain. Övrig utrustning består av wc och en generös tvättställskommod med dubbla handfat och spegelskåp ovanför. Öppningsbart stort fönster mot ena gavelsidan.

Alla lamellgardiner som finns uppsatta ingår. Gardiner i Master Bedroom ingår. Ek Concerto - 3-stav Live Pure Vit Mattlack (215 mm) (M-hus Art. Nr. O178) genomgående i alla rum, utom där det är sten.

Interiör

Boarea
206 m2 (Myresjöhus)
Rum
6
Antal sovrum
4
Max antal sovrum
5
Internet

Fiber finns vid tomtgräns, men är ej anslutet/betalt. Kostnad för att ansluta till stadsnätet är 16 500 kronor inklusive moms (läs mer p www.seom.se). I det priset ingår projektering, material, installation av fiber, montering och driftsättning av mediaomvandlare. Det enda du behöver göra själv är att gräva på din egen tomt.

Byggnad

Fastighetsbeteckning
SOLLENTUNA ELDPROVET 8
Typkod
220 Småhusenhet, helårsbostad
Byggnadstyp
2-planshus
Byggår
2020
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Värmekällans skick
Ny
Värmekällans ålder
2020
Värmekällans märke
Nibe F750
Jordat eller ojordat
Jordat
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träfasad
Tak
Betongpannor
Utvändiga plåtarbeten
Plåt
Fönster
3-glasfönster isoler
Ventilation
Frånluftsvärmepump
Skorsten
Skorsten av plåt
Vatten
Kommunalt Vatten
Avlopp
Kommunalt Avlopp
Om radon
Radonmätning är gjord och ligger med som bilaga.

Uteplats

Uteplats

Stor veranda om ca 55 kvm i härligt syd/västläge.

Tomt

Byggnadsarea
117.2 m2
Tomtyta
764 m2
Tomtuppgifter enligt
Lantmäteriet
Tomtbeskrivning

Plan tomt med sydvästläge på baksidan av huset, vilket innebär ett underbart solläge.

Närområdet

Vaxmoraskolan F-6 ligger 2,9 km från fastigheten och är den närmaste förskolan/skolan förnärvarande. Läs nedan information från Sollentuna kommuns webbplats:

31 augusti 2017 beslutade trafik- och fastighetsnämnden att det ska byggas en ny skola och idrottshall i Väsjön. Den första etappen planeras att vara klar tidigast 2022. Om Väsjöskolan och idrottshallen Väsjöskolan, som är planerad att stå klar tidigast 2022 kommer att byggas i två etapper. I den första etappen ingår en F-3-skola med plats för ca 360 elever. I etappen ingår också en tillfällig förskola. I etapp två byggs Väsjöskolan senare ut till en F-9 skola med plats för totalt 900 elever.

Väsjöområdets läge mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat ger unika förutsättningar för ett aktivt liv. På gångavstånd finns fyra vackra insjöar varav Fjäturen, Snuggan och Rösjön till större delen ligger i orörd natur. Den fjärde – Väsjön – ska bli centralpunkten kring vilken den nya bebyggelsen koncentreras med anslutande torgplatser, parkstråk och strandpromenad. Mellan Väsjöområdet och Edsberg är ett idrottsområde beläget med bland annat tennishall, fotbollsplaner och skidbacken Väsjöbacken.

I Sollentuna kommun växer den nya stadsdelen Väsjön fram invid sjön med samma namn. Väsjön blir en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. Genom långsiktig och noggrann planering har grunden lagts för ett område, där bostäder finns i nära anknytning till naturreservat, idrotts- och rekreationsområden, och där en modern stad växer fram i ett sammanhang som ska locka många fler än bara de boende. Utbyggnaden av skolor och service i Väsjön planeras och sker i takt med inflyttningen i området.

Övrigt om området och Sollentuna i allmänhet: Gångavstånd till Edsbergs sportfält. Här finns både tennishall och fotbollsplaner. Sportfältet ligger i anslutning till Rösjöspåret. Vid Rösjön finns även flera badplatser, den största vid Rösjöbadens camping längs sydvästra stranden. Det är en stor badplats med bryggor, omklädningsrum, duschar, hopptorn och vattenrutschbana. Runt campingplatsen finns motionsspår, minigolfbana, servering, kiosk och fotbollsplan. I Sollentuna finns en stor simhall med relax och gym. För dig som gillar shopping så finns Sollentuna Centrum, som är ett av Stockholms första designorienterade köpcentrum med närmare 115 butiker och 1.500 parkeringsplatser. Bögs gård är en visningsgård som ligger vid huvudentrén till naturreservatet Östra Järvafältet. Gården har bl.a grisar, getter, kalvar, höns och hästar. Vid gården finns också några gamla lantraser som fjällko och roslagsfår. Inne i visningsstallet finns kaniner. I hagarna runt gården går herefordkor och highland cattle på bete.

Vägbeskrivning

Kör Frestavägen, sväng in på Södersätravägen, ta första vägen till vänster och sedan första vägen till höger. Ni är då på Vindstigen. Det är även skyltat från Frestavägen med till salu skyltar.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till buss 527 (hållplats Norrsätra) mot Sollentuna Centrum, där både pendeltåg och flertalet andra busslinjer finns. Med pendeltåg från Sollentuna tar du snabbt till Stockholms City. Du kan även ta en lite längre promenad till hållplatsen Edsbergs sportfält (ca 1,4 km) där du kan du ta direkt buss till City i rusningstrafik (buss 526) alternativt buss 607 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Mörby och Sollentuna till Karolinska Sjukhuset. Med bil tar du dig snabbt ut på Norrortsleden som ansluter till E4:an mot Stockholms city eller Arlanda. Via Frestavägen kommer du ut till Danderydsvägen och vidare mot E18.

Kostnader

Uppvärmningskostnad
12 238 kr per år
Försäkringskostnad
6 500 kr per år
Vatten och Avlopp
4 400 kr per år
Renhållning
3 000 kr per år
Hushållsel
7 414 kr per år
Summa driftskostnader
33 552 kr per år
Fastighetsskatt/avgift
21 280 kr per år
Personer i hushållet
4
Övrigt om driftskostnaden

Eftersom huset är nybyggt är driftskostnaden endast uppskattad. Driftskostnaden är individuell och kan skilja stort mellan olika familjer och hushåll. Elpriset är i uppskattningen är beräknat på 1,20 kr/kwh. Sotarkostnaden är ej medräknad i driftskostnaden. På www.seom.se finns uppgifter om sophämtning, VA, fiber och elpriser. Fri fastighetsavgift i 15 år.

Taxering

Taxeringsår
2018
Taxeringvärde noggrannhet
Ej fastställt
Taxeringsvärde mark
2 128 000 kr
Summa taxeringsvärde
2 128 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, helårsbostad

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration ej utförd

Rättigheter och belastningar

  • Planer och bestämmelser: För Södersätra Och Kastellgården,väsjöområdet, Detaljplan (Beslutsdatum: 20110413, Registreringsdatum: 20140911)
  • Planer och bestämmelser: För Väsjöområdet, Fastighetsplan (Beslutsdatum: 20110403, Registreringsdatum: 20150904)

Visningar

  • Söndag 7 jun 13:15 - 14:15

    Välkommen på öppen visning. Kontakta gärna mäklaren om du istället vill ha en privat visning.

Visningsanmälan

Budgivning

Senaste bud 8 800 000 kr

Budgivare Datum Bud
1 Tisdag 2 jun 11:35 8 800 000 kr

Fakta

Pris
9 500 000 kr Högstbjudande
Typ
Småhus
Adress
Vindstigen 6
Ort
Sollentuna
Boarea
206 m2
Rum
6
Tomtarea
764 m2
Byggår
2020
Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansvarig Mäklare

Länk till kontoret
Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Exteriört baksida
Exteriört framsidan
Entréhall med gott om förvaring
Badrum i anslutning till hallen
Stora sällskapsytor
Del av sällskapsytor
Vy mot köket
Köket
Del av köket med vy mot skafferi och entréhall
Skafferi och del av klädförvaring i entréhall
Köket
Detaljbild köksö
Del av köket / Dörr in till klädvård/groventré
Klädvård / Groventré i anslutning till köket
Vy från kök mot vardagsrumsdelen
Sällskapsytor
Detaljbild
Del av köket med helglasad dörr till verandan
Detaljbild kök
Verandan
Verandan
Härlig veranda i syd/västläge om ca 55 kvm
Vit braskamin
Del av sällskapsytorna
Del av de stora sällskapsytorna på entréplan
Master bedroom övre plan
Master bedroom med franska balkong
Privat badrum med dusch till Master bedroom
Klädkammare i nära anslutning till Master bedroom
Sovrum 2 intill Master bedroom
Allrum övre plan
Allrum övre plan
Allrum övre plan
Sovrum 3 övre plan
Allrum övre plan
Badrum övre plan med både badkar och dusch
Badrum övre plan
Badrum övre plan
Sovrum 4 på övre plan
Sitplan Eldprovet 8

Obs! Den bod som syns på sitplanen är borttagen.

Planlösning

Planritning
Fasadritning
Fasadritning
Ritning

Karta


Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!