• Vinter

Öppna eget kontor

För att gå med i Svenska Mäklargruppens kedja tycker vi att det är av stor betydelse att du ska känna att vi är rätt för dig och att du är rätt för oss. Det är först då det kan bli ett bra resultat.

Om tycke uppstår tror vi att vi är en mäklarkedja som kan erbjuda stor utvecklingsmöjlighet till låg kostnad för dig som kontorsägare!

Svenska Mäklargruppen startade som kedja 1998. Idag är vi en väletablerad mäklarkedja med kontor både i Sverige och i Spanien.

Kedjan ägs till lika stora delar av alla som driver kontor. Det innebär att även du som ny kontorsägare blir lika delägare med de övriga kontorsägarna. Vi har inget stort och kostnadskrävande huvudkontor och kan därför satsa våra resurser lokalt. Svenska Mäklargruppens koncept är unikt och vi är en av få oberoende mäklarkedjor i Sverige idag.

Kontoren har ett nätbaserat system med ett stort antal av färdiga mallar för allt från visitkort och professionella objektsbeskrivningar till fönsterskyltar. Vi har även bra annonsavtal med flera dagstidningar och bra avtal för både planritningar, proffsfotografering, besiktningar och energideklaration m.m.

Varje år har vi två stora träffar som innehåller givande utbildningar, trevligt umgänge och erfarenhetsutbyten mellan kollegorna.

Vill du veta mer om vad det innebär att vara en del av Svenska Mäklargruppen? Välkommen att kontakta Svenska Mäklargruppens styrelse som gärna svarar på dina frågor. Kontakta oss via e-post: styrelsen@smg.se så ringer vi upp dig.

Kontakta oss för mer information

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!