Bostadsrätt / Kistahöjden / Snöfjällsgränd 35

Påkostat bostadsrättsradhus med stor baksida i syd/västläge!

Med ett av föreningens bästa lägen saluförs nu det här bostadsrättsradhuset uppfört 2015 i två våningar, med en rymlig baksida som har en stor uteplats och gräsmatta i bästa solläge (syd/västläge) - påkostade materialval i hela bostaden - panoramafönster från vardagsrummet ut mot den trevliga baksidan - tre sovrum på övre plan samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum - smakfullt kök från Marbodal i off-white med bland annat vinkyl och bänkskiva av kompositsten - praktisk tvättstuga precis invid köket med tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna - fönsterbänkar i sten - två helkaklade badrum varav det ena med badkar och det andra med duschhörna - två klädkammare - golvvärme på entréplan och element på övre plan - utrustad med elbilsladdare - praktisk parkering för bilen precis utanför entrén till radhuset - bra isolerat förråd på framsidan av huset - välskött förening - bra kommunikationer - nära till flera skolor (bland annat en internationell engelsk skola) och förskola - kort avstånd till Kista galleria med massor av butiker och en stor foodcourt - nära till flygbussar som tar dig både till Arlanda och Bromma.

På Snöfjällsgränd 35 bor du helt enkelt i ett bostadsrättsradhus om 5 rok, 119 kvm i ett av föreningens bästa lägen, med välplanerade ytor och påkostade material i ett trevligt område. Välkommen till ett boende att trivas i!

Rumsbeskrivning

Ett bostadsrättsradhus med genomgående påkostade material och välutnyttjade ytor. Golvvärme på entréplan, samt element på övre plan. På framsidan av radhuset finns ett tidigare kallförråd som har gjorts om till ett varmisolerat förråd med vitmålade väggar ch snyggt grått klinkergolv, trädäckad altan, samt plats för bilen. Laddplats för elbil finns monterat. Vattenutkastare finns på framsidan. På baksidan av huset finns en stor altan samt gräsmatta, i härligt syd/västläge. Möjlighet finns till inglasat uterum på baksidan, samt eventuellt bygga en bod (måste uppfylla både div. krav och tillstånd av styrelsen).

ENTREPLAN HALL: Entréhall med dubbel skjutdörrsgarderob till vänster och ett badrum direkt till höger. Klinker på golvet.

BADRUM : Helkaklat badrum med svart golvklinker, golvvärme och vitt kakel på väggarna. Handfatskommod, samt matchande överskåp med spegel, duschhörna med rundade duschväggar i glas. Spotlights i taket. Fönster ut mot framsidan.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD: Bra förråd som kan användas som klädkammare eller stuvutrymme.

VARDAGSRUM: Vardagsrum med vita väggar och trägolv. Stora panoramafönster ut mot den fina baksidan som ligger i syd/västläge.

KÖK: Påkostat Marbodalkök i off-white med bänkskiva av kompositsten likt Cararramarmor, vitt kakel ovan diskbänk, samt spotlights under överskåpen. Kyl och frys i fullhöjd, mikro och varmluftsugn. Vinkyl finns det också. Alla vitvaror från Husqvarna förutom vinkylen som är från Avintage och köksfläkten som är från Electrolux. Mysig matplats invid fönsterna mot den trevliga baksidan.

TVÄTTSTUGA: Invid köket ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsutrymmen. Här finns även frånluftsvärmepumpen från Nibe.

ÖVRE PLAN ALLRUM: Ovanför trappan finns i dagsläget ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum, vid behov.

SOVRUM 1: Sovrum med garderob med spegel, vita väggar och trägolv. Utsikt mot framsidan av huset.

BADRUM: Helkaklat badrum med svart golvklinker och vitt kakel på väggarna, badkar, handfatskommod, samt matchande överskåp med spegel. Spotlights i taket.

SOVRUM 2: Master bedroom med garderobslänga med skjutdörrar, vita väggar och trägolv. Härifrån är det utsikt över baksidan av huset.

SOVRUM 3: Sovrum med vita väggar och trägolv. En garderob samt fönster med utsikt över baksidan.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD: Bra förråd som kan användas som klädkammare eller stuvutrymme.

Interiör

Lägenhetsnummer
10587-22
Boarea
119 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Rum
5
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
4
Internet

Beställning Bredband och TV beställs och hanteras via tjänsten Zmarket.

Felanmälan Felanmälan av bredband eller TV görs till det bolag av vilket man har beställt tjänsten eller tjänsterna. Observera att bredband och TV kan beställas från olika bolag. Det är upp till varje medlem att veta av vilket bolag man har beställt sin tjänst.

Byggnad

Byggår
2015

Föreningen

Brf Snöfjället

Föreningens byggnad och tomträtt

Föreningen är inskriven på tomträtten Vatnajökel 7 i Stockholms kommun.

Föreningen har uppfört 35 bostadsrätter i 15 radhus och 20 friliggande hus.

Inflyttning i fastigheten har skett under juli till november 2015.

Den totala boarean (BOA) är 4 455 kvm.

Föreningen har markparkeringar i direkt anslutning till husen eller på gemensam yta på området.

Lägenhetsfördelning 35 st 5 rum och kök

Föreningens byggnader är fullvärdesförsäkrade hos försäkringsbolaget Folksam. Föreningen har också tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter.

Gemensamhetsanläggningar Fastigheten är delägare i tre gemensamhetsanläggningar. GA1 avseende kvartersgator, belysning, vattenledningar från anslutningspunkt mot de kommunala ledningar, brunnar, fördröjningsmagasin, brandvattenledning, grönområden samt gemensamma parkeringar. GA2 avseende miljöstationer och lekytor samt GA3 avseende ledningar för fiberoptik. Andelstal i GA1 är 35/153,GA2 35/180 och för GA3 35/115. Anläggningarna förvaltas genom samfällighetsföreningen Kistahöjden.

Väsentliga servitut Fastigheten har ett servitut till förmån avseende in- och utfart. Fastighetsavgift/fastighetsskatt Enligt nu gällande lag om fastighetsavgift är fastigheten helt befriad från fastighetsavgift avseende bostäder de första femton åren efter värdeåret.

Fastighetens taxeringsuppgifter Taxeringsvärdet är 91 454 000 kr, varav byggnadsvärdet är 61 919 000 kr och markvärde 29 535 000 kr. Värdeår är 2015.

Ekonomisk plan Styrelsen har upprättat en ekonomisk plan för föreningens verksamhet och denna har registrerats av Bolagsverket den 19 juni 2014.

Årsavgifter Årsavgifter tas ut från föreningens medlemmar för att täcka föreningens löpande utgifter för drift och underhåll av föreningens fastighet, räntebetalningar och amortering av föreningens fastighetslån samt fondering av medel för framtida underhåll.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift I samband med försäljning av lägenhet tar föreningen ut en överlåtelseavgift som är 2,5% av gällande basbelopp= 1433 kr av köparen. Väljer man att ta lån på lägenheten tar föreningen ut en pantsättningsavgift på 1% av gällande basbelopp= ca 573 kr per pant. Basbelopp 2024=57300 kr.

Yttre fond Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll skall enligt föreningens stadgar göras årligen med ett belopp motsvarande minst 30 kronor per kvadratmeter BOA.

Ekonomisk förvaltning Ekonomiska förvaltningen sköts av allabrf.se

Var får gäster parkera? Gäster får parkera på:

Markerade parkeringsplatser som tillhör Kistahöjdens Samfällighetsförening på Snöfjällsgränd, Heklagatan och Västfjordsgatan. Gästparkeringar De gemensamma parkeringsplatserna betalas med avgift, främst via SMS, se skyltning. Dessa platser är avsedda för gäster till boende på Kistahöjden.

Parkering uthyrd via Samfälligheten Uppe på Snöfjällsgränd har Brf Snöfjället fått disponera tre stycken parkeringsplatser som tillhör samfälligheten att hyra ut till medlemmar i Snöfjället. Om det finns efterfrågan och alla tre platserna är upptagna bildas en kö som administreras av parkeringsbolaget.

Förening
Brf Snöfjället
Andelstal
2.7287 %
Accepterar juridisk person
Nej
Andel av BRF nettoskuldsättning
831 313 kr
Kommentar nettoskuldsättning
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 831 313 kr enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret år 2022.

Närområdet

Förskolan Kistahöjden finns på Långjökelgatan 3-5. Här möter barnen en stor gård med både naturskog och varierade lekytor. I förskolans pedagogiska lärmiljöer inspireras barnen till lärande och lek. (Källa Stockholms stad)

I Kista Galleria hittar du lite mer av allt. 130 butiker och restauranger, Filmstaden Kista, och O´Learys Bowling & Gokart till exempel. Utöver detta finns ett gediget serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. (Källa Kista galleria)

Intrycket av att Kista är främsta IKT-kluster i Europa bekräftas direkt när man kommer från tunnelbanan, nästan samtliga nya byggnader man möter visar välkända namn som Ericsson, IBM, Huawei, Nokia, Oracle, Microsoft, Intel. Sedan Kista skapades i början på 70-talet har det blivit den svenska vetenskapsstaden och Europas främsta IKT-kluster. I Kista samsas multinationella företag med små och medelstora företag och nya startup-företag. Alla med stor betydelse inom elektronik, IT och telekom. (Källa Stockholms universitet)

Kommunikationer

Från Kistahöjden tar du bussen antingen till Sollentuna C (ca 8 min) för byte till Pendeltåg eller ett antal andra busslinjer, eller så tar du bussen till Kista (ca 4 min) där T-banan finns.

Med bil kommer du snabbt ut på E4:an, från Kistahöjden.

Kostnader

Avgift
4 916 kr
Uppvärmningskostnad
1 250 kr/månad
Försäkringskostnad
300 kr/månad
Sophämtning
150 kr/månad
Kallvatten
300 kr/månad
Summa driftskostnader
2 000 kr/månad
Personer i hushållet
3
Övrigt om driftskostnaden

Driftskostnad är väldigt individuell och kan skilja mycket mellan olika familjer, beroende på förbrukning.

Preliminär kallvattenavgift på 300 kr/månad. Kallvatten har en beräknad förbrukning som årligen stäms av mot den faktiska förbrukningen och kan medföra tilläggsfakturering. Sophämtningen har en beräknad kvartalskostnad om 450 kr för nuvarande ägare.

Frånluftsvärmepumpen (NIBE F750) förser bostaden med värme och varmvatten.

Överlåtelseavgift
1 433 kr (Betalas av köpare)
Pantsättningsavgift
573 kr (Betalas av köpare)

Energideklaration

Energideklaration utförd
Datum saknas

Rättigheter och belastningar

Pantsättning
Bostaden är pantsatt
Pantsättningen kontrollerades
Torsdag 15 feb

Visningar

    Kontakta mäklaren för visning

Visningsanmälan

Fakta

Pris
5 100 000 kr Eller högstbjudande
Avgift
4 916 kr
Typ
Bostadsrätt
Adress
Snöfjällsgränd 35
Ort
Kista
Boarea
119 m2
Rum
5
Byggår
2015
Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansvarig Mäklare

Länk till kontoret
Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Baksidan
Baksidan i bästa solläge / Syd/väst
Påkostat kök med bänkskiva i kompositsten
En plats för mysiga sommardagar
Bra framsida med förråd, p-plats med elbilsladdare, samt uteplats
Vardagsrum med panoramafönster mot baksidan
Vardagsrummet med vy mot hallen
Badrum med dusch invid entrén
Vinkyl samt kyl/frys i fullhöjd
Tvättstugan ligger invid köket
Detaljbild
Trevlig matplats invid fönstret mot baksidan
Tvättstugan med fönster mot framsidan
Övre plan / Allrum (kan göras om till ett extra sovrum)
Sovrum 1
Badrum övre plan med badkar
Övre hall
Sovrum 2 (Master bedroom)
Master Bedroom med garderober
Sovrum 3 med fönster mot baksidan
Vy över området med Kista Tower och Victoria Tower i bakgrunden

Planlösning

Planskiss entreplan
Planskiss övre plan
Alternativ planlösning övre plan

Alternativ med 4 sovrum

Karta


Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!